ВИСОЧИННО ФАСАДНО ПОЧИСТВАНЕ

Search Our Site

Почистване на фасадата - това е една от най-трудните в техническо отношение области на почистване, тъй като работата обикновено се извършва на височина и в трудни условия. Ежедневно валежите, отработените газове и замърсения въздух влияят на фасадата. Професионалното почистване на фасадите запазва и поддържа привлекателността на сградата, а също така ви позволява да отложите времето за ремонт.

Има много видове фасади (метал, стъкло, мрамор, камък, гранит, стомана, сандвич панел, сайдинг и др.), Като всяка от тях се нуждае от специални грижи, почистване и измиване с помощта на специални почистващи препарати и инструменти за да няма увреждане на повърхността. Между другото, замърсяването на фасадите също са разделени на няколко вида: метален оксид и сол, варови отлагания, атмосферни емисии (сажди, мръсотия, сажди) и различни петна от ремонт, строителни материали, бои, масла

По време на работата се използва сертифицирани препарате на български и чуждестранни производители със сертификати за екологична безопасност.

ОКОНЧАТЕЛНАТА ЦЕНА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СЛЕД ОГЛЕД ВЪВ ВСЕКИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ

Обади се