За фирмата

Search Our Site

Кои сме ние

„КЛИЙН МАСТЪРС БЪЛГАРИЯ“ ООД Е ФИРМА, СПЕЦИАЛИЗИРАНА В ОБЛАСТТА НА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ПОЧИСТВАНЕ - АБОНАМЕНТНОТО ПОЧИСТВАНЕ НА БИЗНЕС СГРАДИ, ТЪРГОВСКИ ПЛОЩИ, ОФИСНИ, ПРОИЗВОДСТВЕНИ И СКЛАДОВИ ПЛОЩИ.

Притежаваме над 13 г. опит в сферата на почистване. Предлаганите от нас  производствени процеси и услуги са в съответствие с националните и международни стандарти и разпоредби.

Основните принципи, които следваме в отношението ни към нашите клиенти са:

ДОВЕРИЕ - То е главното, към което се стремим в работата с клиентите ни. Дълбоко наше убеждение е, че по този начин се постига най-добрата форма на сътрудничество.

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД - Полагаме усилия да вникнем в индивидуалните нужди на клиента и неговия бизнес, за да сме максимално полезни за тях. Екипът ни поставя нуждите на клиента на първо място и винаги търси възможно най-изгодния и полезен резултат за него.

ОБРАТНА ВРЪЗКА - Обръщаме голямо внимание на обратната връзка с клиента, която ни позволява да отговорим на изискванията им и постоянно да подобряваме качеството на нашите услуги.

ДА БЪДЕМ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - За нас да привлечем клиента не е достатъчно. Необходимо е да изработим и представим нашата работа, така че клиента да усети професионалното отношение, което имаме към работата. Това изгражда доверие, както към нас така и към услуги, които му предоставяме. Клиентът винаги оценява по достойнство качеството на услугата

В днешно време предоставянето на професионални услуги изисква не само квалифицирано изпълнение на услугата, но и разбиране на специфичния и динамичен бизнес климат. Научихме се да бъдем гъвкави в отношението си към клиента като адаптираме нашите услуги към нуждите на клиента.

Вниманието към детайлите и отличната грижа за клиента са основата на нашата услуга. Всеки клиент има подробен работен лист, в който е отбелязано точно какво ще се почиства и кога, така че нашите служители да знаят точно какво ви е необходимо.
Ако ни изберете, ще получавате едни и същи работници всяка седмица - хора, които ще познават и разбират вашите нужди и отговарят на вашите изисквания ефективно и учтиво.

Всички наши служители са внимателно проверени и обучени, за да Ви предложат възможно най-високо качество на обслужване, включително цялостно обучение за здравословни и безопасни условия на труд.

Качеството на нашата работа се наблюдава внимателно от нашите мениджъри. Извършваме ежемесечни проверки, за да сме сигурни, че получавате персонализираната услуга за почистване, която очаквате. Нашите услуги са напълно гарантирани.

Ако не сте доволни от някоя от нашите услуги, ние ще работим усърдно, за да отстраним проблема незабавно и да го предотвратим отново. Ние се ангажираме да отговорим на всички въпроси и оплаквания в рамките на 24 часа.


ОКОНЧАТЕЛНАТА ЦЕНА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СЛЕД ОГЛЕД ВЪВ ВСЕКИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ

Обади се