8 ПРИЧИНИ ЗАЩО

Search Our Site

1.     Качествено почистване: Нашата работа винаги отговаря на високи стандарти, съобразени с вашите точни изисквания. Всички дейности се договарят предварително, като се използва подробна спецификация на заданието.

 2.     Отлична грижа за клиентите: Ние се гордеем с нашата връзка с клиентите, изградена върху простите добродетели: точността, стриктно спазване на графика, съобразяване с нуждите на клиента и учтивостта.

 3.     Професионален и напълно обучен персонал: Ние извършваме най-строгите проверки за сигурност на всички наши служители и всеки служител е напълно обучен да отговори на вашите изисквания.

 4.     Носим отговорност за вашето имущество

 5.     Лесна комуникация: Лесната комуникация е ключът към грижата за нашите клиенти. Нашият Оперативен Мениджър е достъпен по телефона или чрез нашата форма за контакт. Това ни позволява да следим напредъка и да правим промени, когато е необходимо. Всички заявки се разглеждат в рамките на 24 часа.

 6.     Околна среда - чиста и зелена: Когато е възможно, използваме екологично чисти и рециклирани продукти. Нашите служители са обучени да осъзнават напълно екологичните последици от всяка работа.

 7.     Широка гама от услуги и продукти: Ние предлагаме широка гама от услуги за почистване и продукти

 8.     Безплатна оферта - няма задължение: Ще се радваме да предоставим безплатна оценка. Сигурни сме, че нашите услуги ще са рентабилни и силно конкурентни.           


НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

·       Възможността да се съсредоточите върху вашите основни дейности, а не върху вторични и подкрепящи процеси.

·       Намаляване на разходи под формата на време, което отнема на високоплатен служител от мениджмънта наемане, управление, мониторинга и контрола на персонала по почистването  и осигуряване на материали.

·       Намаляване на разходи под формата на разходи за заплати, осигуровки, трудова медицина, работно облекло, изплащане на отпуски, болнични и др. разходи, свързани с назначаване на собствен персонал.

·       Получаване на данъчен документ /фактура с ДДС/.

·       Увеличаване на гъвкавостта на персонала и по-добър контрол на дейностите

·       Прилагане на добри практики, придобити при дългогодишната


ОКОНЧАТЕЛНАТА ЦЕНА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СЛЕД ОГЛЕД ВЪВ ВСЕКИ КОНКРЕТЕН СЛУЧАЙ

Обади се